пʼятниця, 19 травня 2017 07:05

Ворожі обстріли зменшились: поранили трьох українських бійців

Ворожі обстріли зменшились: поранили трьох українських бійців
Доба у АТО: 40 обстрілів та троє поранених Фото: bbc

Упродовж минулої доби бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників вздовж усієї лінії розмежування, активізувавшись з настанням сутінок.

У результаті 3 військовослужбовців ЗС України зазнали поранень.

На приморському напрямку зафіксували 25 ворожих обстрілів.

По укріпленнях сил АТО в районі Широкиного, Водяного, Талаківки, Лебединського та Бердянського бойовики били з мінометів калібру 120 мм. Захисників Широкиного було обстріляно з ворожих артилерійських систем калібру 122 мм. З більш легкого озброєння противник здійснював обстріли наших опорних пунктів неподалік Богданівки, Чермалика та Павлополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Думала, що не така, як усі" - жінка-доброволець про реабілітацію після війни

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку найскладнішою ситуація залишається у південному передмісті Авдіївки. Ввечері противник обстрілював українських воїнів на цій ділянці фронту з 122-мм артилерійських систем, мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів та кулеметів. Також з 82-мм мінометів бойовики били по наших позиціях поблизу Кам'янки. Неподалік Невельського вони вели вогонь з великокаліберних кулеметів. А в районі Зайцевого бандформування декілька разів били по наших позиціях з гранатометів різних систем та озброєння БМП.

На луганському напрямку впродовж минулої доби зафіксовано 5 фактів застосування бойовиками зброї. Ввечері незаконні збройні формування обстрілювали українських воїнів біля Троїцького з 82-мм мінометів та гранатометів. А в районі Малинового, Новозванівки та Новолександрівки били з гранатометів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклих 2 роки тому пенсіонерів знайшли мертвими

Зараз ви читаєте новину «Ворожі обстріли зменшились: поранили трьох українських бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути