Ексклюзиви
субота, 27 травня 2017 18:46

Ворожі обстріли не припиняються: 18 разів протягом дня

Ворожі обстріли не припиняються: 18 разів протягом дня
З початку доби бойовики 18 разів відкривали вогонь по підрозділах Українського війська. Фото: Страна

З початку доби бойовики 18 разів відкривали вогонь по підрозділах Українського війська.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Приморський напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення близько 6 години ранку проросійські незаконні збройні формування з мінометів калібру 120 мм обстріляли позиції біля селища Чермалик. Не припинялись ворожі обстріли й в районі Широкиного, Водяного та Гнутового, де противник впродовж дня неодноразово вів вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних модифікацій", - йдеться у повідомленні.

Донецький напрямок. На цій частині фронту бойовики понад 5 разів застосовували зброю проти українських воїнів. Втім, інтенсивність ворожого вогню та характеристики озброєння, з якого бойовики здійснювали обстріли, мали достатньо руйнівні наслідки. Так, близько першої години ночі противник здійснив обстріл оборонних укріплень сил АТО в районі селища Зайцеве зі 122-мм артилерійських систем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В АТО загинули 98 українських воїнів

Луганський напрямок. З початку доби на цій ділянці лінії зіткнення проросійські озброєні банди 2 рази відкривали вогонь по опорних пунктах. Зокрема, поблизу Новозванівки бойовики здійснили підступний обстріл військовослужбовців ЗС України з автоматичних станкових гранатометів.

Агресія Росії припинитися після того, як Володимир Путін піде з влади.

Зараз ви читаєте новину «Ворожі обстріли не припиняються: 18 разів протягом дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути