Ексклюзиви
пʼятниця, 18 лютого 2022 18:20

Ворог зрешетив кулями 20 населених пунктів Донеччини: маємо ще одного пораненого
5

У результаті обстрілу бойовиками села Старогнатівка Волноваського району на Донеччині важке поранення отримав український воїн.

Про це повідомила пресслужба поліції Донецької області 18 лютого.

"У результаті мінометних обстрілів Старогнатівки важко поранений солдат Збройних сил України. Попередня правова кваліфікація - терористичний акт", - ідеться в повідомленні.

Фото: Нацполіція

Упродовж поточної доби, 18 лютого, російський ворог обстріляв 20 населених пунктів регіону. Найбільше постраждали селища Волноваського району та поблизу Авдіївки.

"Загалом обстрілам піддалися селища Світлодарськ, Трудівське, Шуми, Луганське, Гнутове, Опитне, Верхньоторецьке, Невельське, Нью-Йорк, Гранітне, Південне, Старогнатівка, Чермалик, Водяне, Новогригорівка, Новотроїцьке, місто Красногорівка та селище міського типу Миронівський", - інформує поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти накрили 82 калібром Щастя. Під вогнем опинилися рятувальники та медики

Унаслідок збройної атаки постраждалих серед цифільних немає. Натомість пошкоджена лінія електропередач у напрямку селищ Новобахмутівка, Кам'янка, Новоселівка друга та Красногорівка. Станом на 16:30 без електроенергії були 30 мешканців Новоселівки-2, 600 - Новобахмутівки та 800 - Верхньоторецького.

Пошкоджень зазнали і будинки мирних мешканців Волноваського району.

"У селі Василівка снаряд потрапив у помешкання 70-річної жінки, також від ворожого вогню було пошкоджено будинок 72-річного мешканця села Трудівське", - повідомила поліція.

18 лютого головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужнийзвернувся до мешканців ОРДЛО. Він заявив, що Україна не готує наступ на Донбас. Ватажки бойовиків брешуть про нібито наміри української сторони щодо ескалації. Наголосив, що бійці ЗСУ реагують на провокації бойовиків лише у випадку загрози життю особового складу чи цивільних мешканців.

Зараз ви читаєте новину «Ворог зрешетив кулями 20 населених пунктів Донеччини: маємо ще одного пораненого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути