середа, 03 жовтня 2018 17:04

Ворог таємно готується до наступу – Міноборони

Ворог таємно готується до наступу – Міноборони
Командування російських окупаційних військ традиційно вживає активних заходів для приховування інформації

На Донбасі йде таємне нарощування підготовки окупаційних військ до ведення наступальних дій.

Командування Збройних сил РФ це приховує, заявляють у Міністерстві оборони.

На окупованих територіях сплановане проведення командно-штабного тренування з'єднань і частин 1 та 2 армійського корпусу (АК) ЗС РФ. Тренування відбудуться на єдиному оперативному фоні та за єдиним задумом із двостороннім оперативно-стратегічним командно-штабним навчанням військ Південного військового округу ЗС РФ, свідчать дані Головного управління розвідки Міноборони.

У районах передових позицій із окремими підрозділами 1 та 2 армійські корпуси окупантів проводяться тренування з відпрацювання елементів переходу до наступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики зарядили із "Граду" по своїх позиціях: епічне відео

Під час тренування одного з мотострілецьких підрозділів із висування на передній край стався черговий випадок відкриття "дружнього вогню". Це призвело до загибелі 2 російських військовослужбовців.

Також під час тренувань мінометного підрозділу окупантами був обстріляний їхній власний передовий опорний пункт. Загинув один військовослужбовець.

Командування російських окупаційних військ традиційно вживає активних заходів для приховування інформації про зазначені події.

Російські найманці із мінометів, кулеметів, стрілецької зброї та гранатометів щільно обстріляли позиції Збройних сил України. Ворог також використав заборонену зброю. За свідченнями українських військових, від суботи ворог став агресивнішим.

Зараз ви читаєте новину «Ворог таємно готується до наступу – Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути