середа, 03 жовтня 2018 07:38

Бойовики зарядили із "Граду" по своїх позиціях: епічне відео

Автор: Скріншот
  Бойовики підбили ракетою свої позиції
Бойовики підбили ракетою свої позиції

Бойовики на Донбасі підірвали свої позиції реактивною ракетою від установки "Град-П" ("Партизан"). Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

"Той момент, коли бойовики запустили ракету разом з пусковою установкою і потрапили в свої ж позиції. Воїни "дирляндіі", беріть приклад", - написав "Штірліц".

На відео видно, як бойовики намагалися вистрілили з переносної реактивної пускової установки. Але в якийсь момент щось пішло не так і вони зарядили по своїх же "воїнах". Після чого швидко втекли на машині.

У мережі сміються над горе-бойовиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіцер розповів, скількох бойовиків ЛДНР ліквідували протягом вересня

"Так ось ти яка, система наведення "сепар по сепару"! Оригінально і феєрично", "Це називається непередбачувана траєкторія польоту. Ноу-хау, між іншим, а ви регочете з людей. Чи не соромно?", "Це ракети" Сепар-Сепар ". Ми обов'язково повинні допомогти молодим "республікам" з цим озброєнням", "Витягли з колоди таки Даму пік", "Майже як "Джавелін". Вистрілив - і забув. Тому що після пострілу пам'ять відбиває наглухо ... з головою стрілка".

На окупованій території Донбасу внаслідок перестрілки між бойовиками ДНР вибухнув склад боєприпасів. Сталася пожежа, повністю знищений боєкомплект одного з підрозділів. Кілька бойовиків зазнали важких опіків і поранень.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зарядили із "Граду" по своїх позиціях: епічне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути