вівторок, 02 жовтня 2018 09:10

Офіцер розповів, скількох бойовиків ЛДНР ліквідували протягом вересня

Офіцер розповів, скількох бойовиків ЛДНР ліквідували протягом вересня
ЛДНР втратила 62 бойовика протягом вересня. Фото: facebook

Протягом вересня на Донбасі у бандформуваннях ЛДНР ліквідовано 62 бойовиків.

Ще близько 126 отримали поранення різних ступенів важкості. Небойові втрати - 9 проросійських терористів (суїцид, порушення заходів безпеки, смерть у результаті хвороби). Про це повідомив український офіцер Георгій Штефан "Штірліц" у Facebook.

"Ігноруючи Мінські домовленості, у вересні російсько-окупаційні війська кожного дня провокували підрозділи ОС вогнем із різних видів зброї та калібрів, диверсійними групами та вогнем снайперів", - написав військовий.

Він також зазначив, що цифра втрат бойовиків може коливатися в більшу сторону у зв'язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків і російськими військовими втрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали двох бойовиків, які поповнили "200-й батальйон"

"Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих і поранених у зв'язку з низьким так званим призовом на "військову службу за контрактом" та небажанням останнім часом захищати так звані кордони республіки. Більшість бойовиків, які брали участь у бойових діях протягом перших років війни, вже розчаровані ідеями "руського міра" та т.з. Новоросії та звільняються з підрозділів російсько-окупаційних військ", - додав український офіцер.

На Донбасі поблизу Комінтернового 27 вересня ліквідували бойовика Олега Сокуренка, прізвисько Скіф. Він був найманцем у 9 ошпмп терористичного угрупування ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Офіцер розповів, скількох бойовиків ЛДНР ліквідували протягом вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути