Ексклюзиви
четвер, 21 липня 2022 07:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог штурмував Вуглегірську ТЕС. ЗСУ змусили окупантів тікати

Ворог штурмував Вуглегірську ТЕС. ЗСУ змусили окупантів тікати
На Донбасі окупанти обстрілюють позиції наших військ по всій лінії зіткнення. Фото: Генштаб

Російські окупанти штурмували територію Вуглегірської ТЕС.

Безуспішно. Українські воїни змусили окупантів тікати. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в Facebook.

У районі Новолуганського бойові дії тривають.

Ворог обстрілював військову й цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Роздолівка, Білогорівка, Покровське, Нова Кам'янка, Бахмут, Вершина, Новолуганське, Зайцеве, Торецьк та інших. З авіації вгатив по селах Вершина та Білогорівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW спрогнозували завершення російського наступу на Донбасі

На Слов'янському напрямку обстрілював неподалік Дібровного, Краснопілля, Чепіля, Адамівки, Грушувахи та інших.

На Краматорському напрямку ворог обстріляв з артилерії райони Краматорська, Сіверська, Григорівки, Званівки та Спірного. Штурмує поблизу Івано-Дар'ївки. Бої тривають.

Для викриття вогневих позицій Сил оборони на окремих напрямках ворог задіяв диверсійно-розвідувальні групи.

На Авдіївському, Новопавлівському й Запорізькому напрямках противник обстрілював цивільну й військову інфраструктуру в районах населених пунктів Веселе, Уманське, Курахове, Новомихайлівка, Микільське, Вугледар, Золота Нива, Новопіль, Новомайорське, Полтавка, Червоне, Мала Токмачка, Новоандріївка та інших.

Завдав авіаударів неподалік Красногорівки та Солодкого. На окремих ділянках ворог удосконалює інженерне обладнання оборонних позицій.

На Слов'янському напрямку російські окупанти стріляли з танків, ствольної та реактивної артилерії у районах населених пунктів Долина, Богородичне, Костянтинівка, Гусарівка, Велика Комишуваха, Покровське та інших. Українські воїни знову успішно відбили штурм ворога в районі Богородичного. На Краматорському напрямку росіяни обстрілювали із артилерії райони Краматорська, Серебрянки, Верхньокам'янського та Івано-Дар'ївки. Завдали ракетно-авіаційних ударів поблизу Краматорська й Слов'янська.

Зараз ви читаєте новину «Ворог штурмував Вуглегірську ТЕС. ЗСУ змусили окупантів тікати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути