четвер, 02 липня 2020 08:42

Ворог на лінії зіткнення поніс істотні втрати

Ворог на лінії зіткнення поніс істотні втрати
1 липня наші оборонці знищили 2 та поранили 3 загарбників. Противник втратив ще 4 найманців та вантажний автомобіль у результаті підриву на вибухівці Фото: facebook.com/54ombr/

1 липня російські формування 5 разів порушили режим припинення вогню.

Ворог вів свою активність в районі відповідальності угруповання "Північ", поблизу Оріхового та біля Травневого, повідомили у штабі ООС.

В районі відповідальності угруповання "Схід", неподалік населеного пункту Піски, ворог двічі застосовував 120-ти мм міномети та автоматичні станкові гранатомети. З мінометів 82-го калібру противник обстріляв захисників Авдіївки.

Один український військовослужбовець отримав поранення. Чоловіка евакуйовали до медзакладу, де надано допомогу лікарів. Стан здоров'я воїна задовільний.

1 липня наші оборонці знищили 2 та поранили 3 загарбників. Противник втратив ще 4 найманців та вантажний автомобіль у результаті підриву на вибухівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відправили у вічність 4 бойовиків: К-2 "отвєточкою" знищила позицію окупантів

Від початку поточної доби збройні формування РФ двічі порушили режим припинення вогню: застосував міномети калібру 120 та 82 мм, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети на підступах до населеного пункту Луганське.

Українські військові озвучили підтверджені дані розвідки щодо втрат окупантів на Донбасі у червні. Як пише пресслужба ООС, втрати російсько-окупаційних військ цього місяця склали загиблими — 42 особи, пораненими — 58. Також окупанти втратили 5 одиниць техніки — ЗІЛ, КАМАЗ, 2 міномети й 1 танк.

Зараз ви читаєте новину «Ворог на лінії зіткнення поніс істотні втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути