понеділок, 11 грудня 2023 08:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог дистанційно мінує територію вздовж лінії фронту

Ворог дистанційно мінує територію вздовж лінії фронту
Окупанти дистанційно заміновують територію біля фронту. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Загарбники мінують територію уздовж лінії фронту за допомогою безпілотних літальних апаратів.

Російські окупанти модернізують цифрові засоби зв'язку на танках Т-72Б3, Т-80БВМ і Т-90М, повідомили аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

"Росіяни на передовій використовують безпілотники для дистанційного мінування районів уздовж лінії фронту", - йдеться у повідомленні.

За інформацією російського блогера, дрони можуть нести як протипіхотні міни ОЗМ, ПМН, ПОМ, так і протитанкові - ПТМ-3 і ПТМ-4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російське командування боїться нової хвилі дезертирства

Російський військкор зазначив, що військові РФ модернізують свої цифрові засоби зв'язку на танках Т-72Б3, Т-80БВМ і Т-90М.

За повідомленням росЗМІ, у серпні на озброєння 4-го мотострілецького батальйону (2-й корпус армії так званої ЛНР) уперше надійшла цифрова система зв'язку "Сотник-БЛ", замінивши застарілі системи радіозв'язку Р-173 і Р-123.

Загальні бойові втрати російських окупантів станом на ранок 11 грудня склали понад 339 850 осіб. За минулу добу українські війська знищили ще 1030 загарбників, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Ворог дистанційно мінує територію вздовж лінії фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути