четвер, 27 квітня 2017 09:01

Вони - не цифри і статистика: імена і фото бійців, які загинули 25 квітня у зоні АТО

"Вони - дім, в якому син більше ніколи не обійме маму, уявляєте? Він більше ніколи не приїде у відпустку, а мама більше ніколи не готуватиметься до його приїзду. Він ніколи не порадує маму внуками, а маму ніколи не назвуть "бабуся". Це не статистика "у зоні АТО загинули троє бійців". Це - син, тато, коханий, брат, друг. Такий самий, як ваш син, тато, коханий, брат, друг", - пише Анастасія Бородуля у дописі про Івана Мельника у Facebook.

25 квітня бойовики 65 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Тієї кривавої доби загинули троє захисників України.

Командир відділення 22-річний Іван Мельник загинув під час чергування від кулі снайпера. Хлопець родом із Хмельницького. Служив за контрактом у 383-му окремому полку дистанційно-керованих літальних апаратів у рідному місті. Потім його відрядили до 95-ї житомирської бригади в зону АТО. Де точно загинув військовий, поки що не повідомляють. Також не інформують, де і коли прощатимуться з Іваном.
  Командир відділення, 22-річний Іван Мельник служив у 95-й бригаді
Командир відділення, 22-річний Іван Мельник служив у 95-й бригаді

Снайпер десантно-штурмового батальйону 29-річний Василь Шевченко загинув від поранення в голову у Пісках.

   29-річний Василь Шевченко служив у десантно-штурмовому батальйоні
29-річний Василь Шевченко служив у десантно-штурмовому батальйоні

Старший сержант Сергій Кобченко 1972 року народження загинув від осколкових поранень поблизу Авдіївки на Донеччині. Військовий родом із Канева на Черкащині. Був військовослужбовцем 72-ї окремої механізованої бригади. Поховають Сергія на Алеї слави центрального кладовища у Каневі.

  Старший сержант Сергій Кобченко служив у 72-й бригаді
Старший сержант Сергій Кобченко служив у 72-й бригаді

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо: імена усіх бійців, які загинули на Донбасі у березні

26 квітня близько 14:00 під час занять із бойової підготовки з особовим складом 54-ї окремої механізованої бригади на загальновійськовому полігоні в Чугуївському районі, що на Харківщині, загинули два військовослужбовці.

Зараз ви читаєте новину «Вони - не цифри і статистика: імена і фото бійців, які загинули 25 квітня у зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути