Ексклюзиви
неділя, 17 грудня 2017 08:50

Волонтери показали як бійці ЗСУ захищають Піски

Волонтери показали як бійці ЗСУ захищають Піски
Командир роти на обстріл ворожого снайпера відповідає вогнем з кулемета "Утьос". Фото: кадр з відео

Відеоролик про захисників селища Піски на Донеччині з назвою "Донецький Чорнобиль" опублікували на сторінці фонду "Повернись живим".

У ролику показані бійці роти легендарного командира з позивним "Кот".

"Нині під Донецьком – умови, наближені до міських. В покинутих хатах можуть бути ворожі диверсанти, тож найменший рух та підозра на просування ворога – означає бойову тривогу" - йдеться в описі до відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кіборги" зібрали рекордну суму за перші вихідні у прокаті

На відео командир роти на обстріл ворожого снайпера відповідає вогнем з кулемета "Утьос". Свого часу з такого кулемета обстрілював Кіборгів російський актор Пореченков.

"Зараз такий же свинець летить у відповідь бойовикам," - пишуть волонтери.

Селище Піски добровольці спільно з бійцями ЗСУ звільнили у 2014-му році. Саме з нього до Донецького аеропорту вирушали Кіборги. З тих пір бої за населений пункт не припиняються.

Фонд "Повернись живим" — один із найбільших фондів допомоги українським військовим у зоні АТО. Спеціалізується на технічному забезпеченні, насамперед на нічній оптиці. Крім того, займається навчальними, медичними, та іншими проектами. Допомогти фонду можна перерахувавши кошти на рахунок або зателефонувавши (044)338-33-38

Зараз ви читаєте новину «Волонтери показали як бійці ЗСУ захищають Піски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути