понеділок, 23 березня 2020 14:16

Волонтери безкоштовно підвозять медиків до роботи

Волонтери безкоштовно підвозять медиків до роботи
Волонтери безкоштовно підвозять медиків до роботи. Фото: pixabay.com

На Донеччині запрацював волонтерський проєкт, мета якого - допомогти медикам із віддалених селищ доїхати до робочого міста в міські лікарні.

Про це повідомляє інформагентство "Вчасно".

Таке рішення ветерани АТО з Покровська за підтримки інформагентства ухвалили після скасування маршрутів громадського транспорту через коронавірус. Місцевим ветеранам допомогли побратими з інших міст, волонтери, небайдужі громадяни.

Волонтерська група була створена за 2 дні. До неї увійшли координатори та водії з Покровська, Мирнограда, Новогродівки, Добропілля, Білицького.

Небайдужі громадяни допомогли захисними масками, антисептиками, паливом чи грошима на його закупівлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці 97 тис. пасажирів отримали спецквитки для проїзду

За 2 перші дні роботи волонтери об`єднали 17 водіїв із 7 міст області, допомогли дістатися робочих місць 25 медикам, виконали 10 замовлень від лікарів і взялися за формування команди у Краматорську.

Водії-волонтери продовжать роботу й після налагодження владою перевезення медпрацівників. Вони допомагатимуть тим, до чиїх населених пунктів транспорт не дійде.

Допомогти проєкту можна тут.

Холдинг OKKO Group профінансує додаткові 20 тис. поїздок лікарів під час карантину. Це станеться в рамках ініціативи Міністерства охорони здоров'я України та компанії Uber.

Зараз ви читаєте новину «Волонтери безкоштовно підвозять медиків до роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути