пʼятниця, 12 жовтня 2018 20:49

Волкер засудив дії Росії на Донбасі

Волкер засудив дії Росії на Донбасі
Волкер вважає, що Росія не виконує своїх зобов'язань. Фото: REUTERS

Спеціальний представник Державного департаменту Сполучених Штатів Америки у справах України Курт Волкер заявив, що Російська Федерація замість відведення озброєння та контрольованих нею бойовиків робить зовсім протилежне.

"Росія продовжує підживлювати та скеровувати бойові дії на сході Україні всупереч Мінським угодам. Росія взяла зобов'язання щодо припинення вогню, відведення важкого озброєння та іноземних бойовиків та розформування незаконних збройних формувань, але чинить протилежне", - написав американський дипломат у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вбиває дітей на Донбасі: назвали цифру

Так він відреагувавши на інформацію про виявлення спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ колони вантажівок біля українського-російського кордону на окупованому Донбасі.

Через кордон з окупованим Донбасом Росія перекидає бойовикам зброю та техніку. Це зафіксував безпілотник ОБСЄ, а фотознімок опублікували у Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Волкер засудив дії Росії на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути