вівторок, 13 червня 2017 11:50

Власників паспортів із відмітками ЛНР затримують українські прикордонники

Власників паспортів із відмітками ЛНР затримують українські прикордонники
Cпівробітники прикордонної служби України повідомили спостерігачам ОБСЄ, що їм надійшов наказ зупиняти всіх, у кого є позначки ЛНР в українському паспорті Фото: pravda.press

Представники місії ОБСЄ отримали скарги від жителів Луганщини, що їх затримали на пункті "Станиця Луганська" українські прикордонники. Люди мали українські паспорти з відмітками ЛНР.

"Біля мосту в Станиці Луганській спостерігачі бачили черги приблизно з 400 осіб, які очікували проходу через пункт пропуску. Черги вишикувались з обох сторін. Дві жінки 50-60 років розповіли членам місії, що їм не дозволили вийти з підконтрольних урядом районів через наявність відміток ЛНР в їхніх українських паспортах. Спостерігачі бачили ці позначки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замміністра: Донбас не окупований

Четверо працівників прикордонної служби України повідомили спостерігачам, що їм недавно надійшов наказ зупиняти всіх, у кого є відмітки ЛНР в українському паспорті, під час виходу з підконтрольних уряду районів", - пише сайт "Новости Донбасса".

Українцям з окупованих територій біометричні паспорти видаватимуть після cпецперевірки. У таких осіб проситимуть додаткові документи для ідентифікації особи.

Зараз ви читаєте новину «Власників паспортів із відмітками ЛНР затримують українські прикордонники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути