вівторок, 18 липня 2017 17:48

Власна мова і безвіз із Європою - терористи розповіли про Малоросію

Власна мова і безвіз із Європою - терористи розповіли про Малоросію
В Малоросії буде своя мова і безвіз із Європою. Фото twitter.com

Терористи ДНР, які проголосили створення держави Малоросія, пообіцяли ввести як офіційну "малоросійську мову", легалізувати зброю, заборонити політичні партії, реабілітувати радянську спадщину і навіть зберегти безвіз з Євросоюзом.

Так званий "конституційний акт Малоросії" у своєму Facebook оприлюднив бойовик Захар Прилєпін.

У документі говориться, що "Малоросія" - багатонаціональна федеративна держава з широкою автономією регіонів, "державними мовами якої є малоросійська і російська, при збереженні прав регіональних мов". Ціль Малоросії - створення єдиної держави із Росією і Білоруссю. Терористи ДНР закликали Україну "вибрати від всіх регіонів на персональній основі представників до Конституційних зборів, на якому заснувати країну - Малоросію, та ухвалити нову конституцію".

Малоросія відновить роботу в СНД, має провести націоналізацію капіталу олігархів, провести кримінальну відповідальність за пропаганду Бандери і Шухевича, відновити державного святкування Дня Перемоги 9 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛНР і ДНР створили нову країну Малоросію.

Глава ДНР Олександр Захарченко заявив про заснування нової держави Малоросія. Столицею Малоросії стає місто Донецьк, а місто Київ залишається історико-культурним центром без статусу столичного міста. Державним прапором Малоросії визнається прапор Богдана Хмельницького.

Зараз ви читаєте новину «Власна мова і безвіз із Європою - терористи розповіли про Малоросію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути