четвер, 19 квітня 2018 18:29

Володимир Путін боїться нападу бойовиків з Донбасу - експерт

Володимир Путін боїться нападу бойовиків з Донбасу - експерт
Путін боїться, що неконтрольовані й озброєні бойовики будуть встановлювати "свої порядки" в Росії. Фото: Politeka

Володимир Путін боїться, що бойовики ЛНР і ДНР влаштують у Росії масові заворушення.

Намагається відтіснити їх з російського кордону, каже Gazeta.ua 46-річний Дмитро Снєгирьов, експерт, координатор ГІ "Права Справа".

"Зараз Путін стягує на кордон Росії з Україною війська і техніку. Робить це не для того, аби напасти на Україну – військовий конфлікт в центрі Європи поставить під загрозу існування його імперії. Так хоче убезпечити себе від 4—тисячного неконтрольованого натовпу бойовиків із ЛНР і ДНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін відіграється на Донбасі за Сирію" - експерти дали тривожний прогноз

Якщо у них з'явиться єдиний лідер, то озброєні й навчені воювати вони будуть загрожувати не лише правлінню Путіна, але і його життю особисто. Вже зараз більшість невдоволена тим, що Росія їх "кинула". З часом протестні настрої зростуть. Фактично Путіна може знищити те, що він сам і породив. Тому він і почав формувати санітарний кордон на межі з окупованим Донбасом", - сказав експерт.

В окупованому російськими найманцями-бойовиками Донецьку відключили теле- і радіомовлення. Поширена версія у вигляді чуток - Путін "зливає" Донецьк/ДНР, а щоб уникнути негативної реакції місцевих цивільних і бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Путін боїться нападу бойовиків з Донбасу - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути