Ексклюзиви
середа, 02 жовтня 2019 14:57

"Вірте в ЗСУ" - назвали втрати окупантів за вересень

"Вірте в ЗСУ" - назвали втрати окупантів за вересень
За вересень 2019 року загинуло 24 бойовики. Фото: Уніан

Протягом вересня на Донбасі загинули 24 бойовики, ще близько 56 отримали поранення.

"Ігноруючи Мінські домовленості, російсько-окупаційні війська майже щодня провокували підрозділи ОС вогнем із різних видів зброї та калібрів, диверсійними групами та вогнем снайперів. За підсумками вересня, у підрозділах російсько-окупаційних військ Л/ДНР втрати склали: 24 окупанти "мінус" і близько 56 окупантів отримали поранення різних ступенів важкості. Також "мінус" один із високопосадовців-кураторів ГШ ЗС Росії. Вірте у воїнів! Вірте в ЗС України!" - повідомив у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окупованому Донбасі почався перепис населення: для кого він небезпечний

Україна у вересні втратила 14 захисників на Донбасі. Найстарший із загиблих був батьком 4 дітей, наймолодший нещодавно зустрів своє 21-річчя.

1 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Під обстріли потрапили позиції українських військових поблизу 9 населених пунктів.

Зараз ви читаєте новину «"Вірте в ЗСУ" - назвали втрати окупантів за вересень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути