середа, 16 травня 2018 16:47

Військовий загинув від кульового поранення у зоні бойових дій

Військовий загинув від кульового поранення у зоні бойових дій
Сергій Гундер із позивним "Татарин". Фото report.if.ua

На Донбасі загинув боєць 93-ї окремої механізованої бригади Сергій Гундер із позивним "Татарин".

"На війну Сергій рушив з Івано-Франківщини. Будучи інвалідом ІІ групи, підписав контракт і пішов служити. Думаю, він заслуговує, щоб його поховати гідно", - написав Руслан Дорожівський, активіст організації Об'єднання воїнів та волонтерів "Галицькі леви".

Зазначається, що вояк загинув від кульового поранення.

Сергій Гундер був успішним регіональним менеджером з продажу. НА війну записався добровольцем. 25 грудня 2015 року отримав серйозне поранення поблизу Пісків, що в районі Донецького аеропорту - разом із іншими вояками підірвався на ворожій розтяжці.

Після року на передовій і тяжкого поранення він знову підписав контракт і повернувся на службу. Гундер був родом із Харкова, але від 2000 року жив на Прикарпатті, де одружився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Донбасу хочуть завершення окупації - Волкер.

Гуманітарна місія "Чорний тюльпан" знайшла на околицях Дніпра речі загиблих в АТО бійців. 38 мішків з бирками моргу знаходилися на звалищі рибгоспу. До волонтерів звернувся фермер, що орендує територію. Повідомив, що 2014 року поліцейські попросили посушити речові докази, але ніхто по них не повернувся. Мішки із речами загиблих бійців закопали, але собаки періодично розривали їх і розносили речі.

Зараз ви читаєте новину «Військовий загинув від кульового поранення у зоні бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути