Ексклюзиви
пʼятниця, 18 грудня 2020 03:23

Військовий, тіло якого повернули бойовики, був задушений

Воїн Збройних сил України, тіло якого 17 грудня передали терористи, помер не від алкогольної або наркотичної інтоксикації.

Основна причина смерті українця насильницька, це асфіксія. По всьому тілу також виявили безліч саден, зокрема й на обличчі, пише Цензор.

Журналісти посилаються на результати проведення судово-медичної експертизи, які опинилися в розпорядженні видання.

 

Раніше пресслужба Тристоронньої контактної групи писала, що солдат нібито п'яним і без зброї перейшов на бік противника і там помер. Незабаром повідомлення ТКГ змінили, вказавши, що військовий опинився за лінією розмежування "за невстановлених обставин".

Нагадаємо, український воїн, попередньо, перейшов через лінію розмежування на територію, контрольовану бойовиками ЛНР, 14 грудня.

Повернути тіло допомагали міжнародні посередники та група "Евакуація 200". Загиблий служив в одній із механізованих бригад ЗС України.

Зараз ви читаєте новину «Військовий, тіло якого повернули бойовики, був задушений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути