понеділок, 13 лютого 2017 17:50

Військовий експерт розповів, навіщо Кремль прибрав Ґіві та Моторолу

Військовий експерт розповів, навіщо Кремль прибрав Ґіві та Моторолу
Бойовики Моторола і Ґіві

Стало відомо, чому Кремль спішно прибирає командирів бойовиків.

Про це в ефірі "24 каналу" розповів військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

"Неможливо домовлятися з тими територіями за наявності Мотороли, Ґіві, Болотова, усіх тих одіозних командирів, на чиїх руках кров українських військовослужбовців. Враховуючи ці настрої – і наші, і західних партнерів, відповідні служби Російської Федерації зробили певні висновки. Ми бачимо їх у моменті ліквідації тих одіозних фігур. Зачистка лідерів бойовиків — це підготовка до діалогу за задумом Кремля", - пояснив Снегирьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кабінет вигорів ущент" - "5 канал" повідомив про теплу зустріч Ґіві з Моторолою

Також військовий експерт наголосив на тому, що зараз створили майже всі умови для того, аби Росія змогла почати діалог із європейською спільнотою й новим керівництвом США. Кремль і далі удаватиме, що федералізація, двомовність чи автономія - це вимоги населення Донбасу.

Кадрові офіцери РФ продовжують провокувати український військових. Так російська влада намагається перед ЄС і новим керівництвом США виправдати свої дії на Донбасі. Військову агресію Кремль хоче перетворити в тактичну операцію з врятування мирного населення.

Зараз ви читаєте новину «Військовий експерт розповів, навіщо Кремль прибрав Ґіві та Моторолу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути