четвер, 16 березня 2017 16:21

Військових жорстко каратимуть за алкоголь

Військових  жорстко каратимуть за алкоголь
"Аватар" так називають алкоголіків в АТО

Верховна Рада підтримала законопроект про покарання військовозобов'язаних і резервістів за вживання алкогольних напоїв під час проходження зборів. За відповідний проект закону №5112 проголосували 229 народних депутатів.

Про це повідомляє Обозреватель.

За розпивання алкогольних напоїв або появу на території військової частини в стані сп'яніння на військовозобов'язаних можуть накласти штраф від 70 до 145 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фальшиві учасники АТО: чоловік безплатно їздив за підробленим посвідченням

Резервістам може загрожувати арешт з утриманням на гауптвахті до семи днів. Аналогічне покарання передбачене за самовільне залишення військовозобов'язаними та резервістами частини або місця служби.

Водій київської маршрутки №587 вибачився за свою поведінку. Кілька днів тому він відмовився безкоштовно перевозити учасника бойових дій і нецензурно відповів військовому.

Зараз ви читаєте новину «Військових жорстко каратимуть за алкоголь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути