Ексклюзиви
неділя, 05 червня 2022 23:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові в зоні ООС підбили підсумки тижня: багато знищеної техніки і окупантів

Військові в зоні ООС підбили підсумки тижня: багато знищеної техніки і окупантів
ЗСУ в зоні ООС відзвітувались, як пройшов тиждень. Фото: Міноборони

Українські військовослужбовці угруповання Об'єднаних сил продовжують мужньо та героїчно стримувати навалу російських окупантів.

За тиждень, що минає, в зоні ООС відбили 56 ворожих атак. Знищили 18 танків, 34 артилерійські системи, 48 одиниць бойової броньованої техніки, три спеціальні броньовані автомобілі та 44 одиниці автомобільної техніки, повідомляє пресслужба в Facebook.

Підрозділами ППО збито два ворожі багатоцільові гелікоптери К-52, дві крилаті ракети та 16 безпілотних літальних апаратів окупанта.

ЗСУ за сьогодні відбили сім атак ворога. На двох локаціях ще тривають бої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисники відзвітували, скільки окупантів спалили на сході

За добу, що минає, в зоні ООС знищили:

чотири танки;

три артилерійські системи;

вісім бойових броньованих машин;

три одиниці автомобільної техніки.

Окупанти обстріляли більше 20 населених пунктів в Донецькій та Луганській областях, зруйнували і пошкодили 41 цивільний об'єкт, з них: 33 житлові будинки, лікарню, водогін, комбікормовий завод, машинобудівний завод, сільськогосподарське підприємство. В результаті цих обстрілів загинуло 7 цивільних осіб. Дані про загиблих і поранених уточнюються.

Уздовж усієї смуги оборони ворог застосовує бойову авіацію, реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію великих калібрів, танки, міномети різних систем, завдає ракетно-бомбових ударів по цивільних об'єктах інфраструктури, мирних житлових кварталах.

Сьогодні підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили бойовий гелікоптер Ка-52 та безпілотний літальний апарат.

Зараз ви читаєте новину «Військові в зоні ООС підбили підсумки тижня: багато знищеної техніки і окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути