середа, 16 травня 2018 10:06

Військові провели рейд в тил бойовиків: захопили міномети

Військові провели рейд в тил бойовиків: захопили міномети
Військові захопили три міномети у бойовиків. Фото із соцмережі

Військовослужбовці Збройних сил на Донбасі захопили 3 міномети, з яких бойовики незаконних збройних формувань обстрілювали українські позиції.

"Протягом останніх тижнів неспокійною залишається обстановка в районі населеного пункту Мар'їнка. Противник, з настанням темного часу доби, вів прицільний вогонь по нашим захисникам зі зброї заборонених калібрів. Зрештою, один з підрозділів, що обороняється в районі Мар'їнки, зробив рішучий рейд у тил противника. Під час короткого бою захопили три ворожих міномети, з яких по нашим позиціям постійно вів вогонь ворог. Зброю доставили на наші позиції. Втрат серед військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил немає", – йдеться в повідомленні у Facebook прес-центру операції Об'єднаних сил.

Зразки зброї відправили для вичення у визначений Мінськими угодами район відведення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Є тільки одна стратегія повернення Криму і Донбасу - війна"

Жителі окупованих терористами територій Донбасу відвернуться від Росії і захочуть возз'єднатися з Україною, коли вона стане сильною, багатою і успішною державою.

Зараз ви читаєте новину «Військові провели рейд в тил бойовиків: захопили міномети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути