середа, 19 липня 2017 18:29

Війну України з Росією спрогнозували 8 років тому

Війну України з Росією спрогнозували 8 років тому
Американський журналіст попереджав про війну на Донбасі. Фото: Donbass.ua

У 2008 році журналіст американської газети The Washington Times Джеффрі Кюнер спрогнозував, що найближча війна в Європі відбудеться між Україною та Росією.

Таку інформацію знайшло видання "Апостроф" на сторінці Дмитра Федорова у Facebook.

В дописі аналітика йдеться про намір Путіна розділити Україну. Перш за все — забрати Крим. Цьому сприятиме російський флот, що дислокується на півострові. Важливим експерт вважає і той факт, що значна частина кримчан — етнічні росіяни.

"Цей російський диктатор не приховує свого презирства до незалежності Києва. На квітневому саміті НАТО він сказав президенту Бушу, що Україна це навіть і не держава зовсім, і що значну частину території їй "віддала" Росія. Путін попередив, що якщо Україна посміє вступити в НАТО, вона "припинить своє існування як держава", - підкреслив Джеффрі Кюнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали жінку-психолога, яка надихала бойовиків на вбивства

Американський сенатор Джон Маккейн вважає, що Путін не хоче миру з Україною. Агресор розраховує, що чим більше українців уб'ють його сили та довірені особи, тим більше української території вони зможуть захопити.

Зараз ви читаєте новину «Війну України з Росією спрогнозували 8 років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути