неділя, 29 березня 2020 19:09

Війна на Донбасі: повідомили останні новини

Війна на Донбасі: повідомили останні новини
Бойовики вісім разів порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстріляв опорні пункти Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Березове з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По оборонцях Старогнатівки противник здійснив два обстріли зі стрілецької зброї, а неподалік Тарамчука застосував автоматичний станковий гранатомет та великокаліберні кулемети. Неподалік Авдіївки ворог вів вогонь із автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Підрозділи Об'єднаних сил, застосовуючи штатне озброєння, вжили дієвих заходів щодо збереження життя та здоров'я військовослужбовців та цивільного населення.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Луганського противник обстріляв позиції військовослужбовців Об'єднаних сил з мінометів калібру 82 мм, випустивши загалом сім мін. По оборонцях Гладосового ворог вів вогонь зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованій Луганщині замовчують, звідки приїхав перший хворий на коронавірус

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає.

Днями окупанти проводили збори коректувальників артилерійського вогню, а тепер стало відомо, що в т.зв. ДНР і ЛНР завезли величезну кількість боєприпасів і важку техніку.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: повідомили останні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути