Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2019 19:02

Війна на Донбасі: бойовики застосували заборонені міномети

Війна на Донбасі: бойовики застосували заборонені міномети
Бойовики шість разів відкривали вогонь по українських позиціях. Фото: Znaj.ua

На Донбасі впродовж дня бойовики шість разів обстріляли позиції українських військових.

Терористи кілька разів використали забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових: з мінометів калібру 82 мм. поблизу населеного пункту Хутір Вільний; з мінометів калібру 82 мм., автоматичних гранатометів в районі населеного пункту Троїцьке.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці тричі обстріляли позиції наших захисників з мінометів калібру 82 мм. та автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Опитне. Також позиції наших військ були обстріляні в районі селища Піски з автоматичних гранатометів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські санкції: Росія вимушено продала свої кораблі Індії

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Під час війни на Донбасі загинули сотні військових РФ, а загальні їх втрати майже дорівнюють кількості загиблих бійців Збройних сил України. Такі дані оприлюднили в книзі "Росія і Україна. Дні затемнення" журналісти газети "Псковська губернія".

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: бойовики застосували заборонені міномети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути