пʼятниця, 15 листопада 2019 10:36

"Ви не людей повертаєте, а шлунки" - заяви Сівохо про Донбас розізлили українців

"Ви не людей повертаєте, а шлунки" - заяви Сівохо про Донбас розізлили українців
Колишній комік вважає, що лінію розмежування на Донбасі треба назвати лінією дотику. Фото:novynarnia.com

Радник секретаря РНБО Сергій Сівохо пропонує повернути ментально в Україну жителів Донбасу. Українці такими ідеями обурені.

Пропозиції Сівохо написав на сторінці у Facebook.

За його словами, мета нинішньої влади - діалог і примирення людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Просуває ідею громадянського конфлікту на Донбасі" - офіцер про заяви Сівохо

"Для цього нам потрібно повернути людям похилого віку пенсії, знайти спосіб, як компенсувати збитки щодо зруйнованого та втраченого житла через збройний конфлікт на Донбасі, 140 тис. дітей, які народилися на непідконтрольній території (Донбас і Крим), мають отримати українські документи, спростити порядок перетину КПВВ і створити нормальні людські умови на пропускних пунктах, змінити інформаційну політику. Позбутися штампів "свої-чужі, сепари-укри", – написав Сівохо.

Також колишній комік вважає, що лінію розмежування на Донбасі треба назвати лінією дотику. Користувачі обурюються такими ініціативами і пишуть гнівні коментарі під дописом Сівохи.

"Щодо повернення полонених - ні слова. Щодо пошуку безвісти зниклих - ні слова. Одне питання: хоча б раз були на похоронах захисника України? Посидіть в окопі "разом зі своєю командою" під артою та снайперським вогнем, може, більш поступова інтеграція буде. Ви не українців повертаєте, а шлунки, яким пофігу, який прапор над ними", – пишуть у коментарях до посту.

"Я вибачаюсь, запитаю ще раз! Ви точно радник РНБО України? Ви з Марсу! 6 років прохохотали, тепер будете отаке пороти? Ви взагалі розумієте, що ви пишете і говорите?! Та ви зрадник українських інтересів!" – відреагували на пост в мережі .

"Для якнайшвидшого вирішення проблеми пропоную пану Сівосі переїхати жити до рідного Донецька", – пишуть українці.

Радник секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення окупованих територій Донбасу Сергій Сівохо сказав, що йому "обридла політика войовничої меншості". Про це він заявив на інвестиційному форумі у Маріуполі.

Зараз ви читаєте новину «"Ви не людей повертаєте, а шлунки" - заяви Сівохо про Донбас розізлили українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути