четвер, 26 січня 2017 13:40

Ветеранів АТО звинуватили у жорстокості

Ветеранів АТО звинуватили у жорстокості

Ветеранів АТО й волонтерів, які затримали потяг із контрабандою, почали цькувати.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Семен Семенченко.

"По ефірах знову побігли різноманітні клоуни дурити людям голови. Клоуни віщають, що блокпост ветеранів на гілці Луганськ - Лисичанськ заблокував вугілля для Щастя. І тепер мовляв всі замерзнуть. Ці клоуни, обіймаючи різні посади в Луганській області та Україні, досі не знають де розташоване Щастя, за яким гілками вугілля туди завозиться і чим відрізняється від Красного Лиману...", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада може зупинити ветеранів АТО силою - політолог

Також народний депутат зауважив, що контрабандний вивіз вугілля з ЛНР у Польщу досі не став предметом для розслідування та медійного розголосу.

Ветерани АТО разом із народними депутатами заблокували шлях потягу на блокпості неподалік села Гірського (Попаснянський район Луганщини. - ред.), який прямував до окупованих бойовиками територій. Учасники блокади попередили правоохоронців та СБУ про підозрілий потяг. Але машиніст ешелону не зупинився навіть тоді, коли побачили групу людей на рельсах.
Зараз ви читаєте новину «Ветеранів АТО звинуватили у жорстокості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути