Ексклюзиви
четвер, 23 серпня 2018 08:45

"Веселощам немає меж" - показали відео п'янки ватажків ЛДНР після переговорів у Мінську

"Веселощам немає меж" - показали відео п'янки ватажків ЛДНР після переговорів у Мінську
У мережі показали веселе застілля ватажків терористичних угруповань на Донбасі, які святкують закінчення переговорів у Мінську. Фото - old.vse.rv.ua

У мережі показали веселе застілля ватажків терористичних угруповань на Донбасі, які святкують закінчення переговорів у Мінську.

Веселощам не було меж, написала в Facebook і виклала відповідне відео журналістка Юлія Божко.

"Представники так званих республік ДНР і ЛНР так пишно святкують закінчення чергового засідання Тристоронньої контактної групи. Веселощам немає межі. Дзвенять келихи. Сміх. Вивертає. В аеропорту прикордонник мене питає: - Ну як, є якісь результати? Чим порадуєте? Вирішили що-небудь? - Шкільне перемир'я, - кажу я. - З 29 серпня в першу хвилину після півночі вступає в силу. - Ех, хотілося б більшого ... - Так. Нам теж", - пише журналістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забрали машину, паспорт і навіть одяг: розповіли про свавілля бойовиків

Тристороння контактна група (ТКГ) в Мінську домовилася про запровадження режиму припинення вогню на Донбасі з нагоди початку навчального року. "Шкільне перемир'я" має початися 29 серпня. Про таку домовленість заявили за підсумками засідання в середу, 22 серпня, представники як української сторони, так і сепаратистів.

Зараз ви читаєте новину «"Веселощам немає меж" - показали відео п'янки ватажків ЛДНР після переговорів у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути