середа, 13 лютого 2019 15:03

В зоні ООС вчились захищати аеропорти

В зоні ООС вчились захищати аеропорти
На Донбасі провели практичне тренування сил і засобів протиповітряної оборони аеродрому / скрін

На одному з аеродромів в районі проведення операції Об'єднаних сил відбулося практичне тренування сил і засобів протиповітряної оборони летовища.

В ході тренування екіпажі армійської авіації зі складу Об'єднаних сил здійснювали умовне знищення десанту противника в повітрі та на землі, повідомляє прес-служба ООС

Водночас підрозділи радіотехнічних військ мали завдання своєчасно виявити засоби повітряного нападу, а підрозділи ППО, які мають на озброєнні зенітні ракетні та зенітно-артилерійські комплекси і засоби, тренувалися у пошуку, супроводженні та умовному знищенні повітряних цілей.

Тренування показало, що протиповітряна оборона аеродрому оцінена як "надійна", органи управління та підрозділи готові до виконання завдань за призначенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нові кіборги": Лойко зробив на передовій сильні кадри

У 93-й бригаді Холодний яр воює офіційний двійник українського поета Тараса Григоровича Шевченка. Перед війною Володимир Шевченко переміг у конкурсі двійників відомого українця.

Зараз ви читаєте новину «В зоні ООС вчились захищати аеропорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути