четвер, 11 січня 2018 07:48

У зоні АТО загострення: 7 обстрілів, є загиблі та поранені

У зоні АТО загострення: 7 обстрілів, є загиблі та поранені
Минулої доби зафіксовано 7 обстрілів сил АТО з боку бойовиків. Фото: facebook

Минулої доби зафіксовано 7 обстрілів сил АТО з боку бойовиків.

Під час виконання бойових завдань загинули троє українських військових, ще троє дістали поранення, а один боєць – бойову травму, повідомили в прес-службі штабу АТО в Facebook.

На донецькому напрямку окупанти з автоматичних станкових гранатометів обстрілювали захисників Верхньоторецького та шахти "Бутівка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, як російські офіцери на Донбасі збираються зустріти американські Javelin

На луганському напрямку за темної пори доби терористи накрили мінометним вогнем різних калібрів укріплення ЗСУ поблизу Троїцького. А особливу вогневу активність бойовиків зафіксовано в районі Світлодарської дуги. Зокрема, на підступах до Луганського бойовики неодноразово вдень і ввечері відкривали вогонь з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм і великокаліберних кулеметів.

Довкола Новолуганського вони півтори години обстрілювали позиції сил АТО з гранатометів, кулеметів та мінометів різних калібрів. Зважаючи на те, що ці обстріли мали прицільний характер та становили безпосередню загрозу для життя та здоров'я українських військових, бійці ЗСУ були змушені придушити вогневу активність окупантів із незабороненого "Мінськом" озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безперестанна молитва, йога, знання помогли вижити в полоні – Козловський

У полку "Азов" розповіли, що можливо отримували американський гранатомет PSRL-1 на "деякий час", тільки для пробних тестів, а не для ведення бойових дій на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «У зоні АТО загострення: 7 обстрілів, є загиблі та поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути