четвер, 24 травня 2018 17:25

В Україні випробували новий бойовий модуль

В Україні випробували новий бойовий модуль
КБ Луч випробував новий бойовий модуль із ракетами. Фото із відео

Державне Київське конструкторське бюро "Луч" разом з іноземними партнерами провело випробування нового бойового модуля.

"Це принципово новий бойовий модуль, розроблений фахівцями бюро у партнерстві з іноземною компанією. Розміщуватиметься на шасі броньованої техніки. Буде оснащений сучасними керованими ракетами "Скіф". Також бойовий модуль обладнали системою наведення, що дозволяє застосовувати його для ураження нерухомих та рухомих броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену або монолітну броню з динамічним захистом", - повідомляє прес-служба конструкторського бюро "Луч".

За словами конструкторів, система наведення у новому бойовому модулі дозволяє використовувати його для ураження малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, танку в окопі, легкоброньованих об'єктів, гелікоптерів, що зависли, надводних цілей та живої сили противника у будь-який час доби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові взялись розробляти БМП і танк нового покоління

Українське підприємство "Арсенал" розробляє аванпроект інфрачервоної головки самонаведення для високомобільного протитанкового ракетного комплексу III покоління. Стане аналогом американської Javelin.

Зараз ви читаєте новину «В Україні випробували новий бойовий модуль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути