субота, 02 листопада 2019 22:49

В Станиці Луганській розпочали монтаж другої металоконструкції мосту

В Станиці Луганській розпочали монтаж другої металоконструкції мосту
В Станиці Луганській будують міст. Фото: РБК

Почався монтаж другої металоконструкції моста через річку Сіверський Донець поблизу КПВВ "Станиця Луганська".

"Сьогодні, 2 листопада, підготовчі роботи з відновлення зруйнованого прольоту моста через річку Сіверський Донець поблизу КПВВ "Станиця Луганська" о 7:40 продовжили 10 представників ТОВ" Укртрансміст ", - йдеться в повідомленні прес-служби Луганської військово-цивільної адміністрації.

Працівники займалися посиленням діафрагми мостової опори № 7, а також обробкою металоконструкцій прольоту моста за допомогою піскоструминного апарату.

"О 10:55 на будівельний майданчик доставили 40-тонний кран для проведення основних монтажних робіт елементів металевих конструкцій. Монтаж другий металоконструкції розпочато о 13:30", - відзначили в ВЦА, додавши, що перша металоконструкція - діафрагма - була змонтована 31 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розведення військ у Золотому: показали красномовні фото

2 вересня Володимир Зеленський оголосив про початок відновлення зруйнованого моста в Станиці Луганській - після того, як були розібрані блокпост на непідконтрольною українським військовим частини переправи.

Зараз ви читаєте новину «В Станиці Луганській розпочали монтаж другої металоконструкції мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути