четвер, 24 травня 2018 08:51

В ООС повідомили про нову порцію знищених окупантів

В ООС повідомили про нову порцію знищених окупантів
За добу бойовики 38 разів відкривали вогонь. Фото: ONLINE.UA

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил ліквідували двох бойовиків. Втрат серед українських військових нема.

Про це повідомив представник прес-центру ООС Віктор Шубець.

"Під час бойових дій двоє наших захисників були поранені. Наразі поранених евакуювали до госпіталю, де їм надали кваліфіковану медичну допомогу. За даними розвідки, знищено двох та поранено трьох окупантів", - сказав Шубець.

За його інформацією, бойовики 38 разів відкривали вогонь.

"23 травня ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася складною. Бойові дії тривали вздовж всієї лінії зіткнення. Російсько-окупаційні війська 38 разів порушували режим припинення вогню, застосовували міномети по позиціях наших захисників. На будь-яке застосування зброї противник отримав адекватну відповідь від підрозділів Об'єднаних сил.

Найбільш напружена обстановка була в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке, Зайцеве, шахта "Бутівка", Гранітне, Опитне, Павлопіль. Російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим тиші поблизу населеного пункту Станиця Луганська, аби на цій ділянці не відбулось розведення військ згідно з досягнутими раніше домовленостями", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які міста на Донбасі найближчим часом звільнять ЗСУ

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що на Донбасі спостерігається рекордна за останній час кількість обстрілів, що може свідчити про підготовку до масштабних військових дій з боку Росії. При цьому він покладає повну відповідальність за загострення ситуації на терористів.

Зараз ви читаєте новину «В ООС повідомили про нову порцію знищених окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути