понеділок, 17 квітня 2017 07:50

В ОБСЄ заявили про загострення ситуації в Донецькій області

В ОБСЄ заявили про загострення ситуації в Донецькій області
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ. Фото: РБК

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ констатувала збільшення кількості випадків порушення режиму припинення вогню в Донецькій області.

Про це йдеться у повідомленні місії.

Як повідомили спостерігачі, порівняно з попереднім звітним періодом на Донеччині зафіксовано меншу кількість вибухів (приблизно 475 вибухів супроти 600 відповідно).

"Увечері 13 квітня камера СММ в підконтрольному урядові місті Авдіївці зафіксувала 18 вибухів, оцінених як розриви снарядів з озброєння невстановленого типу, 5 вибухів у повітрі та сукупно 12 снарядів (11 із півдня на північ і один із заходу на схід), 16 вибухів невизначеного походження і 3 освітлювальні ракети із заходу на схід", - повідомили у СММ ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вивісив під носом у бойовиків прапор УПА

Натомість у Луганській області зафіксовано зменшення кількості порушень режиму припинення вогню та близько 120 вибухів проти 150 у попередньому звітному періоді.

Російський актор влаштувався на завод в Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «В ОБСЄ заявили про загострення ситуації в Донецькій області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути