четвер, 09 лютого 2017 11:41

В мережі з'явились фото захисників Авдіївки
11

Українські військовослужбовці гідно вистояли шість вогненних днів в Авдіївці, незважаючи на жорстокі атаки російсько-терористичних військ.

Фотографії наслідків обстрілів і героїв, які захищають місто, опублікувала на сторінці 72-га гвардійська окрема механізована бригада в соцмережі Facebook. Ця бригада обороняє Авдіївку на її околицях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наслідки обстрілів Авдіївки: в поліції розповіли про кількість загиблих і поранених мирних мешканців міста

"Вогненні шість днів в Авдіївці принесли багато сліз - але й виявили справжніх героїв. Не всі з них отримали державні нагороди, але кожен, хто залишився вірний в ці страшні шість днів, гідний нашої вдячності і подяки. Подивіться на фото: ось що довелося пережити воїнам України - і ось як вони реагували на це. Ворог бив по ним з усього, що тільки існує, не соромлячись використовував заборонені "Мінськом" снаряди; випустив по наших захисниках і по мирному місту кілька сотень ракет з РСЗВ "Град" і "Ураган ", понад дві тисячі снарядів і мін 152-го, 120-го калібрів, навіть зафіксовані прильоти калібрів більших 200 міліметрів - але українські воїни залишилися непохитними, не поступилися ні на міліметр", - сказано в дописі.

Президент Петро Порошенко відзначив нагородами військових 72-ї механізованої бригади і співробітників ДСНС України за захист Авдіївки.
Зараз ви читаєте новину «В мережі з'явились фото захисників Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути