середа, 29 серпня 2018 09:13

В ЛНР смішно борються з витоком інформації

В ЛНР смішно борються з витоком інформації
Окупована Луганщина бореться з "витоком інформації". Фото: riafan.ru

У бандформуванні ЛНР окупаційна адміністрація активізувала пропагандистську роботу "попереджувальних заходів" щодо мешканців "республіки", які мають намір відвідати підконтрольну Україні територію.

Рекомендується утримуватися від виїзду з території ЛНР. Про це повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"В агітаційних матеріалах відзначається, що кожен, хто виїжджає на територію України", стає потенційним об'єктом для "незаконних дій з боку української поліції, спецслужб і збройних формувань", - написав Тимчук.

Він зазначив, що так зване "МГБ" ЛНР при перетину лінії розмежування, радить мати при собі документи, що посвідчують особу; не мати при собі паспорта "громадянина" ЛНР, а також інших документів, виданих "органами влади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі почалося "шкільне перемир'я"

"Не зберігати на мобільних пристроях і цифрових носіях матеріали, які можуть бути використані "як привід для шантажу, погроз або незаконного затримання" (будь-які відомості, що містять інформацію про зв'язок громадянина з окупаційними органами або взагалі будь-яку інформацію, яка може викликати підозру в антиукраїнській діяльності) . Або не вести відверті розмови з випадковими або малознайомими людьми. Або не вести відверті розмови на суспільно-політичні теми навіть зі знайомими жителями Луганщини. Або не висловлювати ніяких оціночних суджень про ситуацію в Україні і в ЛНР", - додав Тимчук.

Ватажки російських бандформувань ЛНР та ДНР "засвітили" своїх дружин у "республіці" Південній Осетії.

Зараз ви читаєте новину «В ЛНР смішно борються з витоком інформації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути