вівторок, 06 серпня 2019 08:38

В ЛНР підготували неприємний сюрприз для бюджетників

В  ЛНР підготували неприємний сюрприз для бюджетників
Бюджетники так званої ЛНР до кінця року житимуть без виплат. Фото:i.obozrevatel.com

В казні так званої республіки ЛНР не знайшлось грошей на соціальні виплати, тому до кінця року люди їх не отримають.

Про таку офіційну інформацію "міністра економіки республіки" і про те, що населення змушене буде ще тугіше підтягнути пояси написав Дмитро Черкасов у блозі для "Обозреватель".

"Промисловість в жахливому стані, жодне підприємство не працює навіть на 15%. Нізвідки черпати гроші. Люди скоро не зможуть купити собі й буханки хліба. А тепер уявіть собі ще півроку без матеріальної допомоги! Вам же 5 років тому обіцяли поліпшення на 101%. Пішов шостий рік, а ви з кожним днем живете все гірше", – зазначив блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зелена вода, високі ціни та KAZKA: жителі окупованого Донбасу шикують на курорті

Черкасов стверджує, що вищі чиновники так званої ЛНР далі заробляють на контрабанді різних товарів. Вони також відмивають гроші на ремонті доріг і будівництві пунктів пропуску. Ще вони продають те, що залишилось від луганських заводів в Росії.

"Той же "міністр економіки" купив собі в Росії елітне авто, відпочив в Краснодарському краї, а вас продовжує дурити. Люди, ви готові працювати за спасибі? Або вже зніміть рожеві окуляри і побачите реальну картину після приходу руского міра. Ви не живете, а виживаєте. Може вже досить йти на поводу у тих, хто на вас тільки заробляє?" – звернувся Черкасов до жителів в ЛНР.

З окупованої Луганщини виїхали майже всі жителі, а ті, хто залишилися вимушені працювати різноробами. Одна з місцевих жительок окупованої території написала відкритого листа, в якому скаржиться на нинішні умови життя.

Зараз ви читаєте новину «В ЛНР підготували неприємний сюрприз для бюджетників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути