четвер, 14 грудня 2017 11:42

В інтернеті висміяли черговий "замах" на Захарченка

В інтернеті висміяли черговий "замах" на Захарченка
В окупованому Донецьку регулярно рапортують про попередження "замахів" на голову ДНР.На фото Олександр Захарченко з особистою охороною

Новина про черговий замах на голову невизнаної ДНР Олександра Захарченка насмішила користувачів інтернету.

Блогер Necro Mancer опублікував у Twitter підбірку найдошкульніших коментарів.

"Новина про бомбу в ресторані, де часто буває Захарченко, - це дурниця. У Донецьку щомісяця урочисто оголошують про попередження чергового замаху на світлу особу самі-знаєте-кого. Схоже, що це такий елемент піару. Якби було серйозне замовлення,то все відбулося б у найкращому вигляді. А так можна погратися в героя, коли насправді нічого не загрожує", - написав Олег Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко оконфузився в "масштабах республіки"

"Я теж схильний вважати, що мало місце інсценування. Причому цілі були зовсім інші", - прокоментував новину про замах на голову ДНР Роман Манєкін.

30 листопада "міністр МВС" ЛНР Ігор Корнет заявив, що затримані "диверсанти" причетні до вбивства "начальника управління народної міліції" Олега Анащенка. За його словами, на цей раз вони планували ліквідувати керівника бойовиків ДНР Олександра Захарченка.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті висміяли черговий "замах" на Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути