понеділок, 09 червня 2014 20:22

У Донецьку вулиці патрулюють дружинники
5

Фото: mvs.gov.ua

На сьогоднішній день у всіх районах Донецька спокій мешканців міста охороняють правоохоронці та небайдужі громадяни - представники громадських формувань. Правоохоронці переведені на посилений варіант несення служби. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"У всіх районах міста спокій жителів охороняють правоохоронці та представники громадських формувань - щодня до охорони громадського порядку приєднується близько 56 нарядів", - повідомляють в МВС.

Правоохоронці закликають громадян звертатися до райдержадміністрації та вступати до лав громадських помічників правоохоронців.

За даними МВС, до патрулювання районів міста в Донецьку залучаються трудові колективи заводів, шахт, фабрик, "Союз ветеранів Афганців", "Союз козачих органів України", охоронне агентство "Венбест", громадська організація "Оплот Донбасу", громадські формування "Олександрівський Курінь" і "Витязь", загін дружинників заводу "ДМЗ", загін дружинників "Донецька народна дружина".

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку вулиці патрулюють дружинники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути