четвер, 11 травня 2017 11:06

У ДНР масово роблять біометричні українські паспорти

У ДНР масово роблять біометричні українські паспорти
На Донбасі роблять українські біометричні паспорти

На окупованих терористами територіях Донбасу стрімко зросла кількість охочих оформити біометричний паспорт громадянина України.

Про це написав нардеп, координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Відповідно, різко зросла кількість "фірм і організацій", які організовують поїздки на неокуповану територію Донбасу тепер не тільки за покупками і за зняттям коштів у банкоматах, а й використовують "паспортний фактор" у рекламі для залучення нових клієнтів", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кладовища розрослися, невідомих могил - море" - донеччанка про страшне життя під окупацією

Тепер рекламу так званих шоп-турів за українськими продуктами і ліками супроводжує інформація про "можливості оформити український біометричний паспорт".

Організацію таких "турів" фіксують за маршрутами до Маріуполя, Волновахи, Бахмута, Костянтинівки, Сіверськодонецька та Лисичанська, також є рейси до Краматорська і Покровська.

Люди в ДНР та ЛНР незадоволені "владою". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. "Збільшується невдоволення населення діяльністю "органів виконавчої та законодавчої влади", - кажуть розвідники. Найбільше незадоволені станом справ на окупованій території представники бізнесу та громадських спільнот і організацій.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР масово роблять біометричні українські паспорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути