вівторок, 15 травня 2018 13:32

"В атаку завжди йшов першим" - прощаються з бійцем Сергієм Горбачем

Автор: zhitomir.info
  Сергій Горбач помер 12 травня у Львівському військовому госпіталі
Сергій Горбач помер 12 травня у Львівському військовому госпіталі

У Житомирі прощаються з військовим 95-ої бригади ЗСУ 45-річним Сергієм Горбачем. Він помер 12 травня у львівському госпіталі. За кілька днів до цього під час перебування у Слов'янську на Донеччині у нього стався інсульт.

"Сергій завжди хотів бути військовим. Але отримати цю професію йому не вдалося. Він працював будівельником. Як тільки почалася війна, Сергій записався добровольцем", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua дружина бійця Руслана Петрівна.

"За весь час служби в зоні АТО Сергій ні на що не жалівся. Про проблеми зі здоров'ям тим паче не говорив", - додала вона.

Прощаються з Сергієм Горбачем біля будинку, де він мешкав разом із дружиною і донькою 14-річною Діаною. Прийшли майже 80 людей: побратими, друзі, знайомі, сусіди.

Автор: Вікторія Топала
  Біля домовини із загиблим бійцем Сергієм Горбачем стоять його дружина Руслана та сестра Ольга. Прощаються біля дому військового у Житомирі
Біля домовини із загиблим бійцем Сергієм Горбачем стоять його дружина Руслана та сестра Ольга. Прощаються біля дому військового у Житомирі

"Сергій постійно усміхався. Ніколи не бачив його злим або роздратованим. У нашій роті він мав позивний "Гном". Отримав його, бо був невисокого зросту. Але на його професійних даних це ніяк не позначалося. Сергій був найсміливіший боєць. В атаку завжди йшов першим", - поділився побратим Сергій Рибак.

Сергія Горбача поховають сьогодні на Смолянському військовому кладовищі в Житомирі.

На початку травня Сергій Горбач повернувся з короткої відпустки назад у місце служби. Згодом його знайшли непритомним у казармі в місті Слов'янськ. Сергія Горбача відвезли у шпиталь Харкова, медики діагностували в нього інсульт. Увесь цей час військовий перебував у реанімації. У львівському госпіталі йому зробили операцію, з'явилася надія на одужання. Однак за кілька днів військовий пішов із життя.

Зараз ви читаєте новину «"В атаку завжди йшов першим" - прощаються з бійцем Сергієм Горбачем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути