середа, 19 квітня 2017 13:51

"Уже сто раз обговорено і сто раз пережовано" - Геращенко непорозумілась з бойовиками

"Уже сто раз обговорено і сто раз пережовано" - Геращенко непорозумілась з бойовиками
Терористи зірвали процес звільнення полонених

Терористи зірвали процес звільнення полонених.

Про це 19 квітня повідомила перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

"У вівторок, 18 квітня, представники ОБСЄ, СБУ й офісу омбудсмена Валерії Лутковськоі були в Маріуполі, щоб розпочати опитування сотень осіб, які знаходяться в пенітенціарних установах. Їх можливо звільнити від подальшого відбування покарання - обміняти на українських полонених у бойовиків", - повідомила Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі розповіли про телефонні переговори лідерів нормандської четвірки

Ця процедура так і не розпочалася.

"В останню хвилину окупанти під надуманими приводами відмовилися від цього. Забажали знову повернутися до обговорення на черговій зустрічі в Мінську. Вже сто раз обговорено і сто раз пережовано", - написала Геращенко.

"Бойовики підтверджують місця перебування лише близько 50 українських заручників зі 121. Представники України тим часом знають про місця перебування 70 з цих полонених, у цей список входять військові і цивільні", - сказала перший віце-спікер Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «"Уже сто раз обговорено і сто раз пережовано" - Геращенко непорозумілась з бойовиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути