середа, 02 жовтня 2019 08:10

Україну примусять прийняти все: сценарій після підписання "формули Штайнмаєра"

Україну примусять прийняти все: сценарій після підписання "формули Штайнмаєра"
Україна та Росія підписали так звану "формулу Штайнмаєра". Це план дій для запровадження Мінських угод на окупованій частині Донбасу. Фото - Главком

Зустріч в нормандському форматі відбудеться в найнесприятливіших для України умовах.

Після підписання з Росією "формули Штайнмаєра" Україна зобов'язана прийняти усі умови. Так вважає нардеп Ірина Геращенко.

"Колись Путін, щоб підняти ставки, влаштовував напередодні зустрічі Ілловайськ і Дебальцеве. Тепер - продавив підписання формули Штайнмаєра. Франція і Німеччина вже це привітали. Бо ж якщо Україна сама це підписала, то , чому має переживати Париж і Берлін. І тепер Україну примусять прийняти все. Тільки про відповідальність Москви, і безпеку , виведення, а не розведення військ , кордон - всі мовчать. І це дійсно відкриває шлях для зняття санкцій з РФ. До ілюзії миру, а не до миру. Ілюзіоністи", - написала Геращенко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина і Росія прокоментували узгодження "формули Штайнмаєра"

Із позитивного - звільнять заручників із окупованих територій і РФ. Путін і тримав їх під такий огидний торг, не віддавав, бо хотів поміняти фактично на території, вважає нардеп.

"Все інше - буде важко. Україну примусять провести вибори, пушиліни - дейнеги будуть легалізовані як прєдставітєлі місцевого самоврядування, РФ зніме з себе відповідальність за зруйнований Донбас. Відновлення розкраденого, знищеного, розбитого ляже на бюджет України. Так, Захід трохи допоможе, це обійдеться йому в рази дешевше, ніж санкції проти РФ, які знімуть вже наступного року . Такий мій прогноз. Якщо не справдиться - за рік визнаю, що не побачила геніального плану нової влади між рядками формули", - написала політик.

У Мінську домовились про початок розведення військ у населених пунктах Петрівське та Золоте на лінії фронту на Донеччині. Україна та Росія підписали так звану "формулу Штайнмаєра". Це план дій для запровадження Мінських угод на окупованій частині Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Україну примусять прийняти все: сценарій після підписання "формули Штайнмаєра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути