Ексклюзиви
середа, 10 червня 2020 04:00

Український Danone відреагував на скандальну рекламу з Пореченковим

Український Danone відреагував на скандальну рекламу з Пореченковим
йський актор Пореченков знявся у рекламі французької компанії Danone.

Український підрозділ компанії Danone заявив, що є частиною міжнародної групи, яка працює у 140 країнах світу. І не може впливати на рішення російського підрозділу. Так виправдався за скандал довкола реклами Actimel із російським актором Михайлом Пореченковим, який обстрілював на Донбасі українських бійців.

"Локальні офіси в кожній країні функціонують незалежно, опрацьовуючи завдання і виклики підлеглих ринків і керуючись локальними потребами споживачів. Саме тому, ми в Україні не можемо впливати на формування рекламної, комерційної та комунікаційної політики інших країн, зокрема й Росії", – йдеться у заяві, опублікованій на сайті компанії.

Разом із тим, у компанії зазначили, що їм шкода через рекламу з Пореченковим.

"Спостерігаючи резонанс із приводу рекламної кампанії бренду Актімель у Росії, не можемо залишатися осторонь. Нам дуже шкода через ситуацію, що склалася довкола реклами, яка транслюється в російському медійному просторі", – йдеться у заяві.

Французька компанія Danone у Росії зняла в рекламі своєї продукції відомого російського актора Михайла Пореченкова, який раніше перед камерами хвалився тим, що 2014 року стріляв по українських військових на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Український Danone відреагував на скандальну рекламу з Пореченковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути