пʼятниця, 13 жовтня 2017 14:08

Українських прикордонників-заручників можуть обміняти на російських

Українських прикордонників-заручників можуть обміняти на російських
Росія може спробувати обміняти українців на двох російських прикордонників, яких раніше затримали на Херсонщині. Фото: rbc.ua

Зараз відбувається діалог між Україною і Росією стосовно захоплених у заручники українських прикордонників.

Раніше ФСБ Росії звинуватила прикордонників з Сумщини у незаконному перетині кордону. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"Зараз ми намагаємось активізувати діалог з росіянами, щоб вони нам надали вичерпну інформацію про те, що відбулося на кордоні в той день (3 жовтня - ред.) і за яких обставин наші прикордонники потрапили до Російської Федерації", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовик ЛНР "кидав" луганчан на оформленні українських пенсій

Також речник повідомив, що Росія може спробувати обміняти українців на двох російських прикордонників, яких раніше затримали на Херсонщині.

"Один з листів, який ми нещодавно отримали від росіян, свідчить про те, що вони ніби готові до діалогу, натякнули на дзеркальні заходи з нашого боку. Може, дійсно, намагатимуться ініціювати обмін наших військовослужбовців на двох російських прикордонників, яких ми затримали на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом кілька місяців тому", - сказав Слободян.

Зараз ви читаєте новину «Українських прикордонників-заручників можуть обміняти на російських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути