середа, 21 листопада 2018 19:03

Українські військові відповіли вогнем на агресію бойовиків

Українські військові відповіли вогнем на агресію бойовиків
Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню. Фото: Politeka

На Донбасі впродовж дня російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню.

Українські військові вживали необхідних заходів для придушення вогневої активності окупантів. Про це повідомляє прес-служба Операції Об'єднаних сил в Facebook.

"У районі Красногорівки загарбники провокували українських військових зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. Крім того, поблизу Кримського, противник двічі застосував ручні протитанкові гранатомети. Також, окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік Славного та Новозванівки", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу виклали відео розваг бойовиків на руїнах Донецького аеропорту

Водночас військові наголошують, що ситуація в районі проведення операції залишається під контролем. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено.

Після війни або під час бойових дій Донбас має всі можливості стати регіоном без запасів питної води. Межа пройдена і відтепер ми можемо тільки спостерігати наслідки і моніторити якість чистої води.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові відповіли вогнем на агресію бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути