пʼятниця, 27 квітня 2018 14:32

Українська ДРГ влаштувала бойовикам "спиртовий теракт"

Українська ДРГ влаштувала бойовикам "спиртовий теракт"
Бойовиків Донбасу косить алкоголь. Фото: Антикор

Російській бойовики так званого МВС ЛНР отруїлися метиловим спиртом, але медіа терористів висвітлюють інцидент як "терористичний акт українських спецслужб".

Про це заявив речник Міністерства оборони України Максим Праута, передає "Укрінформ".

"Російські окупаційні адміністрації тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей продовжують перекладати відповідальність за власні прорахунки на "діяльність українських диверсійних груп". Зокрема, факт отруєння метиловим спиртом шістьох співробітників "МВС ЛНР" підконтрольними окупаційній владі ЗМІ висвітлюється як "терористичний акт українських спецслужб", - розповів Праута.

Українська розвідка зазначила, що російська комісія викрила часте зловживання службовим становищем та алкоголем командиром однієї з окремих мотострілецьких бригад 1-го "армійського корпусу" ДНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Низка його незаконних вироків призвела до смертної кари" - засудили ватажка суду ДНР

"Разом з тим, з метою приховування зазначеного факту від вищого військового керівництва, командування армійського корпусу планує залишити російського офіцера на посаді", - повідомив речник МОУ.

Розвідка розсекретила авторів "кривавої хунти" та "русского мира". Інформацію про діяльність учасників терористичної організації "Союз добровольців Донбасу" оприлюднила контррозвідка Служби безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Українська ДРГ влаштувала бойовикам "спиртовий теракт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути