понеділок, 21 вересня 2020 11:15

Українці побачать у небі навчання наших і американських десантників

Українці побачать у небі навчання наших і американських десантників
Над українськими містами пройдуть українсько-американські навчання десантників. Фото: .facebook.com/usdos.ukraine

22 і 23 вересня українці зможуть поспостерігати за літаками, які беруть участь у спільних українсько-американських навчаннях Сил спеціальних операцій (ССО), які пройдуть у рамках міжнародних навчань "Об'єднані зусилля - 2020".

Військові двох країн відпрацьовуватимуть безпарашутне десантування за допомогою десантного каната й виконуватимуть вправи для підвищення готовності й оперативної сумісності, йдеться в повідомленні посольства США в Україні в Facebook.

22 вересня польоти повітряних суден у рамках навчання пройдуть на Миколаївщині над Рибаківкою, Очаковом, Анатолівкою, Березівкою між 12:30 і 14:00. У завдання військових включена дозаправлення в повітрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ім'я жінок Білорусі: Лукашенко заявив про продовження російсько-білоруських навчань

23 вересня заплановані польоти на низьких висотах і відпрацювання інших навичок. Місця проведення: Херсон, Запоріжжя, Дніпро, Полтава, Черкаси між 12:30 і 14:00.

Сотні британських десантників, включаючи солдатів елітного армійського підрозділу Pathfinder, висадилися з парашутами в Миколаївській області для навчань "Об'єднані зусилля - 2020" недалеко від кордону з Кримом.

Зараз ви читаєте новину «Українці побачать у небі навчання наших і американських десантників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути