вівторок, 23 квітня 2019 19:40

Україна зазнала втрат на Донбасі

Україна зазнала втрат на Донбасі
На Донбасі загинув український військовий, ще один поранений. Фото: Mediarnbo

Від початку доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів загинув український військовий, ще один поранений.

Російські найманці застосували заборонені 120 та 82 мм міномети, а також гранотомети різних систем, стрілецьку та снайперську зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник шість разів обстріляв позиції наших підрозділів: з 120 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі села Гнутове; з 82 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – двічі в районі населеного пункту Верхньоторецьке; з гранатометів різних систем та стрілецької зброї – біля міста Мар'їнка; з станкових протитанкових гранатометів – біля населеного пункту Гранітне; з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Піски.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник з автоматичної стрілецької та снайперської зброї обстріляв позиції Об'єднаних сил біля населеного пункту Південне", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епіфаній передасть гостинці воїнам на Донбасі

Один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один український захисник отримав поранення.

США підтримує діалог нового президента України Володимира Зеленського та президента Росії Володимира Путіна. Новообраний президент України за словами спецпредставника Державного департаменту США з питань України Курт Волкер, рішуче підтримує суверенітет і територіальну цілісність України та хоче повернути захоплені Росією території.

Зараз ви читаєте новину «Україна зазнала втрат на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути